logo
امروز : جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۶:۰۲
[ شناسه خبر : ۶۲۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

ارتقای بهره وری در واحدهای مرغداری گوشتی استان زنجان/ 200 واحد مرغداری گوشتی در استان زنجان فعال است

ارتقای-بهره-وری-در-واحدهای-مرغداری-گوشتی-استان-زنجان-200-واحد-مرغداری-گوشتی-در-استان-زنجان-فعال-است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه بهره وری در واحدهای مرغداری گوشتی استان زنجان ارتقا می یابد گفت: در حال حاضر 200 واحد مرغداری در استان زنجان فعال است.

رحمان رستمخانی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; بنا به گفته بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی که کشاورزی باید اساس اقتصاد کشور قرار گیرد، یکی از شاخصه های مهم اقتصاد مقاومتی پرداختن به آن در بخش کشاورزی است. کار ویژه بخش کشاورزی تأمین امنیت غذایی پایدار و به عبارتی دسترسی آحاد مردم به غذایی سالم و مکفی است.  

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: با توجه به پیشرفت علم کشاورزی و صنایع غذایی در دنیا قطعا برای رقابت با دیگر کشورها و تحقق طرح اقتصاد مقاومتی، کشاورزان باید به سمت استفاده از طرح ها و برنامه های علمی پیش روند چراکه در این راستا هم سود حاصل از فروش محصولات افزایش یافته و هم محصولات اولیه که در اختیار کارخانه های داخلی برای تولید محصولات قرار می گیرد ارزان تر و با کیفیت تر خواهد بود.  

وی با اشاره به وجود بیش از 200 واحد مرغداری گوشتی در استان زنجان خاطرنشان کرد:  ظرفیت این واحدها بیش از 5.6 میلیون قطعه در دوره بوده و طی نه ماهه سال جاری در واحدهای مرغداری گوشتی استان بالغ بر 12میلیون و 209 هزار 750 قطعه جوجه ریزی شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد 35 .2 درصدی داشته است.

رستمخانی افزود: با این میزان جوجه ریزی در حدود 23 هزار تن گوشت سفید مرغی دراستان تولید شده است که علاوه بر تأمین نیاز استان، بخشی نیز به استان های همجوار ارسال شده است.

وی از بهبود قابل ملاحظه‌ی شاخص های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان خبر داد و  عنوان کرد: طی سال های اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ، افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیه های استانی، استفاده از جوجه‌های درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیره‌های تولید گوشت مرغ سبب شده شاخص های پرورش مرغ گوشتی در استان بهبود قابل توجهی داشته باشند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، کاهش میانگین تلفات کل دوره تا 6.93 درصد، کاهش میانگین سن کشتار تا 49روز، کاهش ضریب تبدیل تا 1.98 و افزایش شاخص تولید تا 269 را از جمله شاخص های بهبود یافته پرورش مرغ گوشتی در این استان برشمرد.

وی تصریح کرد: اعداد فوق بیانگر این مطلب است که علاوه بر بهبود عملکرد مرغداری ها و درنتیجه افزایش درآمد آنها که خود از شاخص های اقتصاد مقاومتی به حساب می آید، مردم و مصرف کنندگان استان نیز از محصولات با کیفیت تری نسبت به سال های گذشته بهره برده اند.

رستمخانی در پایان عنوان کرد: امید است با ادامه این روند، با عرضه محصولات با کیفیت به خارج از کشور، گام مؤثری در نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی برداشته شود.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر